Βασίλης Λέκκας και Αφεντούλα Ραζέλη όλο τον Δεκέμβρη στο Χαμάμ

Δυο γνώριμοι καλλιτέχνες και φωνές αγαπημένες, σμίγουν για έναν εορταστικό Δεκέμβρη στο Χαμάμ. Ο Βασίλης Λέκκας με το μοναδικό του ταπεραμέντο που καθηλώνει και μαγεύει το κοινό και η Αφεντούλα Ραζέλη που γοητεύει με την ιδιαιτερότητα και το εκλεκτό χρώμα της φωνής της, υπόσχονται να μας χαρίσουν βραδιές διασκέδασης, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Έχοντας καταγράψει και οι δύο λαμπρές πορείες στο χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού αποτελούν εγγύηση και μια επιτυχημένη επιλογή για όσους αγαπούν το ελληνικό τραγούδι σε όλο το φάσμα του, το «έντεχνο» και λαϊκό με το στοιχείο της παράδοσης να μη λείπει από τις μουσικές τους επιλογές.

Τραγούδια και μουσικές, μοναδικά παιξίματα και ταξίμια μα και τραγούδια acapella, που τόσο ταιριάζουν κάτω από τον ατμοσφαιρικό θόλο του Χαμάμ.

Έρχονται λοιπόν για να παρουσιάσουν τραγούδια γνωστά και αγαπημένα αλλά και τραγούδια νέα από τις πρόσφατες δισκογραφικές τους δουλειές, που σίγουρα θα συγκινήσουν.

Ο τελευταίος δίσκος του Βασίλη με τίτλο «Τον Εαυτό μου Ρώτησα», σε μουσική της Βάσως Αλαγιάννη έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Επίσης το πρόσφατο cdτης Αφεντούλας με τίτλο ABROAD (EKTOSΣΥΝΟΡΩΝ), που αποτελεί τον καρπό των ζωντανών εμφανίσεων της τραγουδίστριας στο εξωτερικό, περιέχει το καλό απάνθισμα του ελληνικού τραγουδιού, που η ίδια αποδίδει μοναδικά με τη φωνή της.

Σας περιμένουμε λοιπόν, για ένα εορταστικό Δεκέμβρη, να σμίξουμε όλοι μαζί, με φωνές, ήχους και μουσικές, χρώματα, αρώματα και αισθήσεις, σ’ ένα περιβάλλον ζεστό και οικείο.

Παραστάσεις: Σάββατα 5, 12, 19 & 26 Δεκέμβρη, Πέμπτη 24 & 31 Δεκέμβρη.

Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα
Τηλ. 210 3421212