Αφεντούλα Ραζέλη – Φίλιππος Πλακιάς “Σε μονοπάτια λαϊκά” στο Χαμάμ

Μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις τον περασμένο Νοέμβρη και Δεκέμβρη και κατόπιν της απαίτησης του κοινού, η Αφεντούλα Ραζέλη και ο Φίλιππος Πλακιάς, επιστρέφουν στο φιλόξενο χώρο του Χαμάμ. Δύο φωνές που ξεχωρίζουν για τη λυρικότητα και το ιδιαίτερο χρώμα τους, η Αφεντούλα Ραζέλη και ο Φίλιππος Πλακιάς σμίγουν κάτω από τον ατμοσφαιρικό θόλο του Χαμάμ.

Σ’ ένα πρόγραμμα με γνωστά κι αγαπημένα κομμάτια, όλου του εύρους του καλού ελληνικού τραγουδιού καθώς και τραγούδια απ’ τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, οι δύο καλλιτέχνες θα συνομιλήσουν με το κοινό χαρίζοντας μια αισθαντική περιπλάνηση αλλά και μια βραδιά διασκέδασης και χαλάρωσης από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η Αφεντούλα Ραζέλη είναι μια απ’ τις πιο χαρισματικές τραγουδίστριες της γενιάς της, που ξέρει να χαρίζει όμορφες στιγμές στο κοινό.

Ο Φίλιππος Πλακιάς ερμηνευτής και τραγουδοποιός, μας είναι γνωστός από τις συνεργασίες του με τη Δήμητρα Γαλάνη, Χαρούλα Αλεξίου, Διονύση Τσακνή, Ορφέα Περίδη, Πασχάλη Τερζή και άλλους.

Στην παρέα τους πλαισιώνει μια ορχήστρα εξαιρετικών λαϊκών μουσικών:

Νίκος Καινούριος – κιθαρα
Δημήτρης Ψαρρας – μπουζουκι
Δημήτρης Κούστας – ακκορντεον